Shared dining = €9/ pp supplement

Chef Franco's Suggesties

Chef Franco's Suggesties

antipasto ; San Danieleham DOP (Friuli) / burrata di Andria gevuld met truffel-straciatella / fritto van paprika & caccio
€24
voorgerecht; Terrine van Ganzenlever bereid met Aleatico / panforte di Siena / rode biet / fritto van parmaham
€22
hoofdgerecht; Toskaanse vissoep "Cacciucco alla Livornese"
€29

Toskaanse rijke vissoep / mosselen / zeebaars / calamares / scampi  / getoaste bruscetta met knoflook

hoofdgerecht ; Orrechiette con Robiola di Roccoverano
€26

verse Orrechiette pasta / gesmolten geiten-schaapkaas “Robiola/ tuinbonen / porchetta

hoofdgerecht / Pasta Trofie op Ligurische wijze / pesto van basilicum & koriander & munt / taggiasche olijven / geroosterde pijnpitten
€22

© Concept en realisatie door Assoued Design