Spiga Casa! Gastronomie aan huis
WIJ BRENGEN ITALIË TOT BIJ U THUIS, VOLLEDIG OP MAAT VAN UW PERSOONLIJKE WENSEN.
HOE GAAN WE TE WERK
Voor amper 100 € per persoon (vanaf een minimum van 600 €) komt de topchef aan huis om u te verblijden en verrassen met authentiek 5 gangenmenu van culinair lekkers.
Elk gerecht zal van de nodige commentaar aan tafel voorzien worden door de chef himself.
U hebt steeds de keuze uit zes menu’s(link) opgebouwd rond seizoensproducten. Uiteraard zijn ook enkele van de voor u bekende gerechten van de Spiga-menukaart te bestellen.
Als u contact heeft opgenomen met ons maken wij een offerte naar uw wensen.
Indien u met deze offerte akkoord gaat komen wij, na afspraak met u, even langs om de details door te nemen en het “werkterrein” te verkennen. Nadien wordt er door ons 50% voorschot aangerekend per overschrijving.
Deze storting uwentwege is de definitieve reservatie.
De dag zelf komt de kok 1,5 voor uw gasten arriveren ter plaats en blijft 3 uren na aanvang van de menu.
PRIJZEN VIP CATERING AAN HUIS MET KOK EN KELNER
- Catering Pricelist vanaf het aanvang van uw diner gedurende 3 uur
- Vrij –zaterdag en feestdagen (minimum 800€, kelner inbegrepen / vanaf 8 personen supplement 100 € pp)
- 24/12-25/12-31/12-01/1-14/2 en moederdag (Mei) (minimum 1500€, kelner inbegrepen / vanaf 8 personen supplement 125 € pp)
INBEGREPEN
- Kok bij u aan huis
- (1,5 u voor aanvang diner.- tot max 3 uur na aanvang diner aanwezig, extra uur a 30 e p/uur)
- Service voor uw menu (bestek,borden,tafel-linnen, linnen servietten)
- Vervoer in een straal van 20 km gratis.
- 2 soorten huisgebakken brood (smaken overeen te komen met u)
- Water Bruis / Plat (0,70 l per 2 personen) + Glazen
- Tris van Siciliaanse Olijfolie Planeta (koude persing)
- Enige bloemige tafeldecoratie (bloemstuk)
- Peper / zout Peugeot
- Vanaf reservatie van 8 personen beschikt u voor 3 uur over een kelner.
NIET INBEGREPEN
- Wijnen
- Glaswerk voor wijnen (kan gehuurd worden a 3 € per glas wit/rood)
- U kan uiteraard ook uit ons (Spiga) gamma wijnen kiezen aan voordelige prijzen
- (met wijnglazen inbegrepen
- Grappa of digestiven + glaswerk
- Wijnadvies van Sommelier Gianluca Di Taranto= Wijn huwen bij uw gerechtkeuze en aankoopadres (aan horecaprijzen) per menu .éénmalig 80€
- Prijzen zijn incl. BTW
ONZE MENU'S
U kan aangeven wat u wil en desgewenst zelf uit de gerechten een menu samen stellen.
Al onze menu’s zijn MET Foccaia en Pugliese Filonebrood inbegrepen.
Franco
Aline
Gianluca
Silvio
Selina
Nicky
- Amuse Koud
- Amuse Warm
- Tartare van Kingkrab, gegratineerd krabpoot met tijmboter, quenelle van gedroogde tomaten
- Pasta spiga met truffel & ricotta, créme van granapadono, truffelvlokken
- Kalfsoester “alla Rossini” met velouté van ganzenlever, geroosterde asperges, pasta met chianina
- Pré dessert
- Souflé van witte Chocolade, soepje van rode vruchten, citroenverbhena
- “Biscottini”
- Amuse Koud
- Amuse Warm
- Sashimi van tonijn, tempura van asperges, pesto van rucola en verse burrata uit Puglia
- Verse pasta met venkelworst soepje van borlotierwten paprikaolie en gemarineerde venkel
- Lamsnootjes, velouté van notenmosterd & rozemarijn, zalf van pompoen, romanesco, pasta cépes
- Pré dessert
- Dame “Rossa” vanille roomijs met verse aardbeiencoulis, krokant van caramel
- “Biscottini”
- Amuse Koud
- Amuse Warm
- Gegratineerde kleine pijlinktvis gevuld met pesto van zeevruchten en koriander, caponata van zomergroenten
- Risotto “Vialone”Vongole verace,basilicum
- Involtini van kalfsoester gevuld met ragù van chianina,Marsala archiduc & porcini, rozemarijn aardappeltjes
- Pré dessert
- Moulleux van lopende chocola met ijs van “fior di latte” rood bosfruit
- “Biscottini”
- Amuse Koud
- Amuse Warm
- Vitello al Tonato Piëmontese Fassone,truffelvlokken
- Pasta amatriciana met verse venkelworst Pachino kerstomaat,marjoleijn en peperonchino
- Kalfszwezerikken, agrodolcesaus, caponata van seizoensgoenten, pasta met cépes
- Pré dessert
- Baba à la limoncello in een soepje van vanille met myrtille bosvruchten
- “Biscottini”
- Amuse Koud
- Amuse Warm
- Fritto van gevulde Courgettebloemen met ricotta
- Pasta spiga met truffel & ricotta, créme van granapadono, truffelvlokken
- Op vel gegaarde Zeebaars met gerookte pachino tomaten, rucolla verse pasta met palanteria kapers en tonijn
- Pré dessert
- Sabayon met marsala en verse vruchten
- “Biscottini”
- Amuse Koud
- Amuse Warm
- Tartare van Kingkrab, gegratineerd krabpoot met tijmboter, quenelle van gedroogde tomaten
- Pasta spiga met truffel & ricotta, créme van granapadono, truffelvlokken
- Kalfsoester “alla Rossini” met velouté van ganzenlever, geroosterde asperges, pasta met chianina
- Pré dessert
- Souflé van witte Chocolade, soepje van rode vruchten, citroenverbhena
- “Biscottini”
Interesse in Catering@home?
Gelieve ons te willen contacteren via info@spigadoro.be of telefonisch via +32 15 52 05 35 voor vrijblijvende vragen en informatie,