Italiaanse Catering waarbij ambacht , kwaliteit en beleving centraal staan...

Spiga Casa! Gastronomie aan huis

WIJ BRENGEN ITALIË TOT BIJ U THUIS, VOLLEDIG OP MAAT VAN UW PERSOONLIJKE WENSEN.

Spiga Casa

HOE GAAN WE TE WERK

Voor amper 100 € per persoon (vanaf een minimum van 600 €) komt de topchef aan huis om u te verblijden en verrassen met authentiek 5 gangenmenu van culinair lekkers.
Elk gerecht zal van de nodige commentaar aan tafel voorzien worden door de chef himself.
U hebt steeds de keuze uit zes menu’s(link) opgebouwd rond seizoensproducten. Uiteraard zijn ook enkele van de voor u bekende gerechten van de Spiga-menukaart te bestellen. 

Als u contact heeft opgenomen met ons maken wij een offerte naar uw wensen.

Indien u met deze offerte akkoord gaat komen wij, na afspraak met u, even langs om de details door te nemen en het “werkterrein” te verkennen. Nadien wordt er door ons 50% voorschot aangerekend per overschrijving.
Deze storting uwentwege is de definitieve reservatie.
De dag zelf komt de kok 1,5 voor uw gasten arriveren ter plaats en blijft 3 uren na aanvang van de menu.

PRIJZEN VIP CATERING AAN HUIS MET KOK EN KELNER

  • Catering Pricelist vanaf het aanvang van uw diner gedurende 3 uur
  • Vrij –zaterdag en feestdagen (minimum 800€, kelner inbegrepen / vanaf 8 personen supplement 100 € pp)
  • 24/12-25/12-31/12-01/1-14/2 en moederdag (Mei) (minimum 1500€, kelner inbegrepen / vanaf 8 personen supplement 125 € pp)

INBEGREPEN

  • Kok bij u aan huis
  • (1,5 u voor aanvang diner.- tot max 3 uur na aanvang diner aanwezig, extra uur a 30 e p/uur)
  • Service voor uw menu (bestek,borden,tafel-linnen, linnen servietten)
  • Vervoer in een straal van 20 km gratis.
  • 2 soorten huisgebakken brood (smaken overeen te komen met u)
  • Water Bruis / Plat (0,70 l per 2 personen) + Glazen
  • Tris van Siciliaanse Olijfolie Planeta (koude persing)
  • Enige bloemige tafeldecoratie (bloemstuk)
  • Peper / zout Peugeot
  • Vanaf reservatie van 8 personen beschikt u voor 3 uur over een kelner.

NIET INBEGREPEN

  • Wijnen
  • Glaswerk voor wijnen (kan gehuurd worden a 3 € per glas wit/rood)
  • U kan uiteraard ook uit ons (Spiga) gamma wijnen kiezen aan voordelige prijzen
  • (met wijnglazen inbegrepen
  •  Grappa of digestiven + glaswerk
  • Wijnadvies van Sommelier Gianluca Di Taranto= Wijn huwen bij uw gerechtkeuze en aankoopadres (aan horecaprijzen) per menu .éénmalig 80€
  • Prijzen zijn incl. BTW

ONZE MENU'S

U kan aangeven wat u wil en desgewenst zelf uit de gerechten een menu samen stellen.
Al onze menu’s zijn MET Foccaia en Pugliese Filonebrood inbegrepen.

Franco

Aline

Gianluca

Silvio

Selina

Nicky

  • Amuse Koud
  • Amuse Warm
  • Tartare van Kingkrab, gegratineerd krabpoot met tijmboter, quenelle van gedroogde tomaten
  • Pasta spiga met truffel & ricotta, créme van granapadono, truffelvlokken
  • Kalfsoester “alla Rossini” met velouté van ganzenlever, geroosterde asperges, pasta met chianina
  • Pré dessert
  • Souflé van witte Chocolade, soepje van rode vruchten, citroenverbhena
  • “Biscottini”
  • Amuse Koud
  • Amuse Warm
  • Sashimi van tonijn, tempura van asperges, pesto van rucola en verse burrata uit Puglia
  • Verse pasta met venkelworst soepje van borlotierwten paprikaolie en gemarineerde venkel
  • Lamsnootjes, velouté van notenmosterd & rozemarijn, zalf van pompoen, romanesco, pasta cépes
  • Pré dessert
  • Dame “Rossa” vanille roomijs met verse aardbeiencoulis, krokant van caramel
  • “Biscottini”
  • Amuse Koud
  • Amuse Warm
  • Gegratineerde kleine pijlinktvis gevuld met pesto van zeevruchten en koriander, caponata van zomergroenten
  • Risotto “Vialone”Vongole verace,basilicum
  • Involtini van kalfsoester gevuld met ragù van chianina,Marsala archiduc & porcini, rozemarijn aardappeltjes
  • Pré dessert
  • Moulleux van lopende chocola met ijs van “fior di latte” rood bosfruit
  • “Biscottini”
  • Amuse Koud
  • Amuse Warm
  • Vitello al Tonato Piëmontese Fassone,truffelvlokken
  • Pasta amatriciana met verse venkelworst Pachino kerstomaat,marjoleijn en peperonchino
  • Kalfszwezerikken, agrodolcesaus, caponata van seizoensgoenten, pasta met cépes
  • Pré dessert
  • Baba à la limoncello in een soepje van vanille met myrtille bosvruchten
  • “Biscottini”
  • Amuse Koud
  • Amuse Warm
  • Fritto van gevulde Courgettebloemen met ricotta
  • Pasta spiga met truffel & ricotta, créme van granapadono, truffelvlokken
  • Op vel gegaarde Zeebaars met gerookte pachino tomaten, rucolla verse pasta met palanteria kapers en tonijn
  • Pré dessert
  • Sabayon met marsala en verse vruchten
  • “Biscottini”
  • Amuse Koud
  • Amuse Warm
  • Tartare van Kingkrab, gegratineerd krabpoot met tijmboter, quenelle van gedroogde tomaten
  • Pasta spiga met truffel & ricotta, créme van granapadono, truffelvlokken
  • Kalfsoester “alla Rossini” met velouté van ganzenlever, geroosterde asperges, pasta met chianina
  • Pré dessert
  • Souflé van witte Chocolade, soepje van rode vruchten, citroenverbhena
  • “Biscottini”
Spiga Casa

Interesse in Catering@home?

 Gelieve ons te willen contacteren via info@spigadoro.be of telefonisch via +32 15 52 05 35 voor vrijblijvende vragen en informatie,

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping