Spiga Casa! Gastronomie aan huis
WIJ BRENGEN ITALIË TOT BIJ U THUIS, VOLLEDIG OP MAAT VAN UW PERSOONLIJKE WENSEN.
HOE GAAN WE TE WERK
Voor amper 100 € per persoon (vanaf een minimum van 600 €) komt de topchef aan huis om u te verblijden en verrassen met authentiek 5 gangenmenu van culinair lekkers.
Elk gerecht zal van de nodige commentaar aan tafel voorzien worden door de chef himself.
U hebt steeds de keuze uit zes menu’s(link) opgebouwd rond seizoensproducten. Uiteraard zijn ook enkele van de voor u bekende gerechten van de Spiga-menukaart te bestellen.
Als u contact heeft opgenomen met ons maken wij een offerte naar uw wensen.
Indien u met deze offerte akkoord gaat komen wij, na afspraak met u, even langs om de details door te nemen en het “werkterrein” te verkennen. Nadien wordt er door ons 30% voorschot aangerekend per overschrijving.
Deze storting uwentwege is de definitieve reservatie.
De dag zelf komt de kok 1,5 voor uw gasten arriveren ter plaats
PRIJZEN VIP CATERING AAN HUIS MET KOK EN KELNER
- Catering Pricelist vanaf het aanvang van uw diner gedurende 3 uur
- Vrij –zaterdag en feestdagen (minimum 800€, kelner inbegrepen / vanaf 8 personen supplement 100 € pp)
- 24/12-25/12-31/12-01/1-14/2 en moederdag (Mei) (minimum 1500€, kelner inbegrepen / vanaf 8 personen supplement 125 € pp)
INBEGREPEN
- Kok bij u aan huis
- (1,5 u voor aanvang diner.- tot max 3 uur na aanvang diner aanwezig, extra uur a 30 e p/uur)
- Service voor uw menu (bestek,borden,tafel-linnen, linnen servietten)
- Vervoer in een straal van 20 km gratis.
- 2 soorten huisgebakken brood (smaken overeen te komen met u)
- Water Bruis / Plat (0,70 l per 2 personen) + Glazen
- Tris van Siciliaanse Olijfolie Planeta (koude persing)
- Enige bloemige tafeldecoratie (bloemstuk)
- Peper / zout Peugeot
- Vanaf reservatie van 8 personen beschikt u voor 3 uur over een kelner.
NIET INBEGREPEN
- Wijnen
- Glaswerk voor wijnen (kan gehuurd worden a 3 € per glas wit/rood)
- U kan uiteraard ook uit ons (Spiga) gamma wijnen kiezen aan voordelige prijzen
- (met wijnglazen inbegrepen
- Grappa of digestiven + glaswerk
- Wijnadvies van Sommelier Gianluca Di Taranto= Wijn huwen bij uw gerechtkeuze en aankoopadres (aan horecaprijzen) per menu .éénmalig 80€
- Prijzen zijn incl. BTW
ONZE MENU'S
U kan aangeven wat u wil en desgewenst zelf uit de gerechten een menu samen stellen.
Al onze menu’s zijn MET Foccaia en Pugliese Filonebrood inbegrepen.
Franco
Aline
Gianluca
Silvio
Selina
Nicky
- Amuse Koud
- Amuse Warm
- Tartare van Kingkrab, gegratineerd krabpoot met tijmboter, quenelle van gedroogde tomaten
- Pasta spiga met truffel & ricotta, créme van granapadono, truffelvlokken
- Kalfsoester “alla Rossini” met velouté van ganzenlever, geroosterde asperges, pasta met chianina
- Pré dessert
- Souflé van witte Chocolade, soepje van rode vruchten, citroenverbhena
- “Biscottini”
- Amuse Koud
- Amuse Warm
- Sashimi van tonijn, tempura van asperges, pesto van rucola en verse burrata uit Puglia
- Verse pasta met venkelworst soepje van borlotierwten paprikaolie en gemarineerde venkel
- Lamsnootjes, velouté van notenmosterd & rozemarijn, zalf van pompoen, romanesco, pasta cépes
- Pré dessert
- Dame “Rossa” vanille roomijs met verse aardbeiencoulis, krokant van caramel
- “Biscottini”
- Amuse Koud
- Amuse Warm
- Gegratineerde kleine pijlinktvis gevuld met pesto van zeevruchten en koriander, caponata van zomergroenten
- Risotto “Vialone”Vongole verace,basilicum
- Involtini van kalfsoester gevuld met ragù van chianina,Marsala archiduc & porcini, rozemarijn aardappeltjes
- Pré dessert
- Moulleux van lopende chocola met ijs van “fior di latte” rood bosfruit
- “Biscottini”
- Amuse Koud
- Amuse Warm
- Vitello al Tonato Piëmontese Fassone,truffelvlokken
- Pasta amatriciana met verse venkelworst Pachino kerstomaat,marjoleijn en peperonchino
- Kalfszwezerikken, agrodolcesaus, caponata van seizoensgoenten, pasta met cépes
- Pré dessert
- Baba à la limoncello in een soepje van vanille met myrtille bosvruchten
- “Biscottini”
- Amuse Koud
- Amuse Warm
- Fritto van gevulde Courgettebloemen met ricotta
- Pasta spiga met truffel & ricotta, créme van granapadono, truffelvlokken
- Op vel gegaarde Zeebaars met gerookte pachino tomaten, rucolla verse pasta met palanteria kapers en tonijn
- Pré dessert
- Sabayon met marsala en verse vruchten
- “Biscottini”
- Amuse Koud
- Amuse Warm
- Tartare van Kingkrab, gegratineerd krabpoot met tijmboter, quenelle van gedroogde tomaten
- Pasta spiga met truffel & ricotta, créme van granapadono, truffelvlokken
- Kalfsoester “alla Rossini” met velouté van ganzenlever, geroosterde asperges, pasta met chianina
- Pré dessert
- Souflé van witte Chocolade, soepje van rode vruchten, citroenverbhena
- “Biscottini”