Primi

Primi

Seppie con ripieno di moluschi
€ 19,00

Pijlinktvisjes gevuld met pesto van schaaldieren / gegratineerd met gremolata van pecorino en ui / kappers / taggiasche olijven

Tartaar van koningskrab
€19

gegratineerd krabpoot / tijmboter / avocado / krabcake met gember

Sashimi di salmone marinato “Red Label” / asparagi bruciate / burrata affumicata
€22

Sashimi van gemarineerde Red Label-zalm / geroosterde asparges / gerookte burrata

Sarde alla “Beccafico”……come a Palermo
€17

Sardientjes alla “Beccafico” / gevuld met gremolata van geroosterde ui & limoenzeste & pijnpitten / ovengegratineerd met ricotta

Spiga’s mega-super-top-signature gerecht
€19

“Spiga”-pasta gevuld met truffel en provolone / velouté van Pecorino Romano / ragout van verse Toscaanse venkelworst / zomertruffel

“ Il ” vitello al tonnato della Spiga d’Oro: bovina “Fassone” di Genola (Piemonte)
€22

Vitello al tonnato van het Fassone-kalf / tonijndressing / mousse van ganzenlever / fritto van bresaola

 

Carpaccio di manzo marinato “La Granda” del Fassone Piemontese (Genola) / oca
€22

Carpaccio van Piëmontees “Fassone” rund / gerookt met kruideninfusie / krullen van ganzelever / mosterdfrisé

Het belangrijkste kenmerk van het Fassone rund is mager vlees, arm aan pezen en vet, hartig en smakelijk. Het Piemontese vlees is uitzonderlijk, een van de beste in Italië, uniek, met het juiste intramusculaire vetgehalte dat het mager, maar vooral lekker maakt, met een extreem laag cholesterolgehalte.

© Concept en realisatie door Assoued Design