Primi

Primi

Seppie con ripieno di moluschi
€ 19,00

Pijlinktvisjes gevuld met pesto van schaaldieren / gegratineerd met gremolata van pecorino en ui / kappers / taggiasche olijven

Tartaar van koningskrab
€19

gegratineerd krabpoot / tijmboter / avocado / krabcake met gember

Tonno in Tataki / burrata con Wasabi / fritto di asparagi
€22

Kortgeroosterde tonijn in “tataki”/ sesam / burrata van wasabi / tempura van asperges

Gratén di Môr-ostriche / salsa di franciacorta, cerfoglio & zafferano
€20

Ierse Môr creuse-oesters / gegratineerd in kervel, Franciacorta & saffraan

 

 

 

 

Scalopine di rospo in pangratto / filetto di anatra / porri / shiitaké
€24

Medaillons van lotte (zeeduivel) in een “pangratto” van ciabatta & groene kruiden
gerookte eendenfilet / gebraiseerde prei  & shiitaké

Spiga’s mega-super-top-signature gerecht
€19

“Spiga”-pasta gevuld met truffel en provolone / velouté van Pecorino Romano / ragout van verse Toscaanse venkelworst / zomertruffel

“ Il ” vitello al tonnato della Spiga d’Oro: bovina “Fassone” di Genola (Piemonte)
€22

Vitello al tonnato van het Fassone-kalf / tonijndressing / mousse van ganzenlever / fritto van bresaola

 

Carne cruda “La Granda” del Fassone Piemontese (Genola) battuta al coltello / oca
€24

Grof gesneden rundstartaar van het Fassone rund “La Granda” (Genola, Piemonte) / Cipriani’s dressing ganzenlever en gerookt zeezout van Trapani / fritto van courgettebloem

Het belangrijkste kenmerk van het Fassone rund is mager vlees, arm aan pezen en vet, hartig en smakelijk. Het Piemontese vlees is uitzonderlijk, een van de beste in Italië, uniek, met het juiste intramusculaire vetgehalte dat het mager, maar vooral lekker maakt, met een extreem laag cholesterolgehalte.

© Concept en realisatie door Assoued Design