Wine & Dine & Oil & Meat “Salustri” Toscana

Praktische informatie

Inschrijven voor de nieuwsbrief

 Wilt u als eerste op de hoogte worden gehouden van onze aankomende evenementen? Schrijf je in via onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update van de aankomende evenementen.

Salustri…

kwaliteitswijnen die het milieu en de tradities van de Maremma respecteren.

Cari clienti, carissimmi amici,
We gaan Toscaan en dat doen we echt wel all the way met niet één, maar twee avonden volledig gewijd aan waarschijnlijk wel de bekendste streek van Italië, Toscane.

Een avond overgoten met de allerlekkerste Toscaanse wijn en Toscaanse olijfolie en met het allerlekkerste vlees, variatie van het Toscaanse Chianina rund.

Een avond bovendien begeleid door de allersympathiekste Toscanen die je je maar kan voorstellen;
il papa/don Leonardo en zoon Marco Salustri.

Woensdag 21 en 22 /11 een Toscanaa casa della Spiga!…Wees er snel bij

…Onze Toscaanse gastheren van dienst zullen met veel kunde, kennis en charisma over hun bio olijfolie-assortiment vertellen en laten proeven en u onderdompelen in 6 topwijnen van hun topgamma uit de Montecucco DOCG lijn.

Leonardo en Marco krijgen het gezelschap van Filippo Avidani. Die zit het veekweken al vele generaties in het bloed en in het vlees. Op 600 hectare weilanden en bossen houdt de familie Avidani het exclusieve ras van de Maremmaanse Chianina runderen. Hun vlees staat in de top-1 van de wereld

Krijgt u het nu al warm van zoveel lekkers? Dat kan al zeker van het Chianina vlees gezegd worden dat Filippo en ondergetekende vakkundig op de Aufyre grill zullen bereiden. Inderdaad, op ons terras wagen we ons aan een stevig staaltje showcooking!

Voor de fijnproevers… we serveren op onze Toscaanse avonden ook nog een sin pimeur de toscaanse wintertruffel op de carpaccio di chianina.

Als u nu nog niet van uw stoel gegleden bent van zoveel culinair voorspel, dan weet ik het ook niet meer. Voor mij klinkt het alvast als pure culinaire porno!

Dus beste vrienden, noteer alvast dinsdag 21/11 en/of woensdag 22/11 in uw agenda, of beter nog leg al meteen deze Tuscan Wine & Dine & Oil & Meat-avond vast! Aanvang stipt om 19.00 uur

 

Praktische informatie

Reserveren ?

Reserveeer gewoon uw tafel langs de gewone reservatie button online.
Na uw reservatie stort 135€ per persoon op rekening  n° Spiga d’Oro

BE02 00 177683 06 40

Datum

21 - 22 nov 2023
Verlopen!

Tijd

19:00 - 23:00

Kosten

€135.00
Toscana a casa della Spiga!

Locatie

Toscana a casa della Spiga!
Leuvensesteenweg 43 - 3191 Hever - Boortmeerbeek

Organisator

Spiga d'Oro - Ristorante
Telefoon
015/52 05 35
Email
info@spigadoro.be
Website
http://spigadoro.be

Voor meer info en/of boekingen, gelieve ons een email te sturen via info@spigadoro.be of telefonisch contact te nemen via: 015/52 05 35

Weer

Gedeeltelijk bewolkt
Gedeeltelijk bewolkt
17 ° C
Wind: 7 KPH
Luchtvochtigheid: 63 %
Voelt als: 17 ° C

Ervaringen van onze gasten(05)

 1. Franco Di Taranto jij bedankt! We hebben zo genoten van deze fantastische reis, alles was tot in het kleinste detail geregeld 🍀 blij dat we erbij konden zijn!!!

  Reply
 2. Superleuke week in Friuli (Italië) gehad met fijne mensen en een supertoffe begeleider. Dank u Spiga d’Oro en Franco Di Taranto.

  Reply
 3. Toffe groep, perfecte organisatie, kortom een fantastische vakantie, dankjewel, tot snel 🍷😁

  Reply
 4. Francesco DiTaranto

  Patricia Pauwels

  Fantastische week in Italie van wijnproeven – lekker eten – prachtig verblijf en een top organisatie van Franco Di Taranto

  – Spiga d’Oro

  Reply
 5. Patricia pauwels

  Patricia Pauwels

  Fantastische week in Italie van wijnproeven – lekker eten – prachtig verblijf en een top organisatie van Franco Di Taranto

  – Spiga d’Oro

  Reply

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping