Paasmenu zondag 20 april

 

U kan op paaszondag 20 april onderstaande menu bestellen of a la carte dineren uit een beperkte menu kaart

 

 

I nostri 2 benvenuti….freddo & caldo.

Onze hapjes in welkomst variaties ….

Antipasto

Asperges uit Kampenhout oversmolten met “Scamorza”,

salade van gemarineerde Coquilles & radicchio, roerei , velouté van cacio pepe

Primo

Pugliese “Orrechiette” pasta met assortiment van schelp-& zeevruchten
geserveerd in zijn bouillon

 

Als Secondo (Hoofdgerecht) heeft u keuze uit;

Tagliata van lamsfilet in een pistachekorst, saus van graanmosterd en tijm,

bladspinazie, geroosterde rozemarijn & knoflook aardappelen

&

Lijngevangen Zeebaars op vel gebraden, gerookte San Marzano-tomaten &
chardonnay azijn en gekonfijte citroen, Sardische fregola met groenten caponata

Dolce

Korfje van bladerdeeg met aardbeien & mango, citroenverbena

mousse van zabaglione van moscato d’asti

 

Prestige Paasmenu € 75 per persoon  Aangepaste wijnen (3) € 25 per persoon

  • 00

    dagen

  • 00

    uren

  • 00

    minuten

  • 00

    secondes

Datum

20 apr 2025

Kosten

€75.00

Locatie

Location Name

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping