
Paasmenu zondag 20 april
U kan op paaszondag 20 april onderstaande menu bestellen of a la carte dineren uit een beperkte menu kaart
I nostri 2 benvenuti….freddo & caldo.
Onze hapjes in welkomst variaties ….
Antipasto
Asperges uit Kampenhout oversmolten met “Scamorza”,
salade van gemarineerde Coquilles & radicchio, roerei , velouté van cacio pepe
Primo
Pugliese “Orrechiette” pasta met assortiment van schelp-& zeevruchten
geserveerd in zijn bouillon
Als Secondo (Hoofdgerecht) heeft u keuze uit;
Tagliata van lamsfilet in een pistachekorst, saus van graanmosterd en tijm,
bladspinazie, geroosterde rozemarijn & knoflook aardappelen
&
Lijngevangen Zeebaars op vel gebraden, gerookte San Marzano-tomaten &
chardonnay azijn en gekonfijte citroen, Sardische fregola met groenten caponata
Dolce
Korfje van bladerdeeg met aardbeien & mango, citroenverbena
mousse van zabaglione van moscato d’asti
Prestige Paasmenu € 75 per persoon Aangepaste wijnen (3) € 25 per persoon