Kerst Passeggiata VIP ( te verkrijgen van 21/12 tot 1/1)

Kerst“Passegiata-Menu” 24/12 vanaf 18.30 uur

 Menu Passeggiata  72 €  Euro pp

 

 Stuzzichino 1

Gerecht op basis van Vis…

Tartaar Kingkrab / polpette van makreel & gember / avocado / tijmboter / raster van Seppie

Stuzzichino 2

Risotto op basis van Vis…

Piëmontese bio risotto “Aquarello”/ caponata van gamba’s / tuinbonen/ dille

Stuzzichino 3

Gerecht op basis van Vis

Fritto van Zeebaars & Asperges / dipsaus “Bagna Cauda”

Stuzzichino 4

Per gli Veggie…….

De über top pasta signatuur “Pasta Spiga “/ velouté van gesmolten grana / wintertruffel / aspergebroccoli

Stuzzichino 5

Gerecht op basis van Vlees…

Fritto van verse “Cottechino” worst uit Modena / créme van Butternut / linzen / chips van Parmaham

Stuzzichino 6

Gerecht op basis van Vlees…

Filet van Hert / pastinaak / Portobello / roze pepersaus met rozemarijn & Amarone / Friulaanse “Frico” met Montasiokaas

Stuzzichino 7

Nagerecht, de perfecte afsluiter van het jaar ‘22…

Semi Freddo van geglaceerde kastanjes / amaranekersen / tuille van chocolade / mousse van espresso”Arabica”

Aangepaste wijnen (4 glazen in variatie ) 28 € pp-Menu is enkel per tafel verkrijgbaar.

 

 

KERST MENU IN TAKE AWAY (58 €PP )
VANAF 2 PERSONEN

Te bestellen online bij takeaway

 Stuzzichino 1

Gerecht op basis van Vis…

Tartaar Kingkrab / polpette van makreel & gember / avocado

Stuzzichino 2

Gerecht op basis van Vis…

Piëmontese bio risotto “Aquarello”/ caponata van gamaba’s / tuinbonen/ dille

Stuzzichino 3

Gerecht op basis van Vis

Fritto van Zeebaars & Asperges / dipsaus “Bagna Cauda”

Stuzzichino 4

Per gli Veggie…….

De über top pasta signatuur “Pasta Spiga “/ velouté van gesmolten grana / truffel

Stuzzichino 5

Gerecht op basis van Vlees…

Fritto van verse “Cottechino” worst uit Modena / créme van Butternut / linzen

Stuzzichino 6

Gerecht op basis van Vlees…

Filet van Hert / pastinaak / Portobello / roze pepersaus met rozemarijn & Amarone / Friulaanse aardappelgratin “Frico” met Montasiokaas

Stuzzichino 7

Nagerecht, de perfecte afsluiter van het jaar ‘22…

Velouté van witte chocolade & koko’s / ananas / pandoro van rabarbar

 

 

 

Datum

24 dec 2022
Verlopen!

Tijd

19:00 - 23:00

Kosten

€72.00
SPIGA D'ORO

Locatie

SPIGA D'ORO
Leuvensesteenweg 43, 3191 Boortmeerbeek

Al drie decennia lang betovert de familie Di Taranto fijnproevers met hun onweerstaanbare Italiaanse keuken. In het betoverende restaurant Spiga d'Oro in Boortmeerbeek transformeren ze met passie en vakmanschap hoogwaardige ingrediënten tot culinaire meesterwerken. Chef-kok Francesco Di Taranto omarmt het 'Slow Food Presidio'-principe en laat authenticiteit schitteren op het bord. Beleef de smaakrevolutie met signatuurcreaties zoals de 'Spiga'-pasta, rijk gevuld met truffel en provolone, of verwen uw smaakpapillen met hemelse bereidingen van koningskrab die al jaren de kaart sieren. Voor een onvergetelijke culinaire ontdekkingsreis nodigen wij u uit om te kiezen voor het 7-gangenmenu 'La Passegiata dello Chef'. Laat uzelf verrassen en geniet van een gastronomische reis vol verfijning en smaak.

Organisator

Spiga d'Oro - Ristorante
Telefoon
015/52 05 35
Email
info@spigadoro.be
Website
http://spigadoro.be

Voor meer info en/of boekingen, gelieve ons een email te sturen via info@spigadoro.be of telefonisch contact te nemen via: 015/52 05 35

Weer

Mist
Mist
8 ° C
Wind: 12 KPH
Luchtvochtigheid: 100 %
Voelt als: 6 ° C

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping