Our Daily Specials
Aperitivi
5 Stuzzichini’s
€18
(tapas) begeleidend bij uw aperitief (per 2 personen)
Bollicine nv Franciacorta Brut, Contadi Castaldi
€10
The authentic personality of the entire land of Franciacorta.
Aperitivo d’ Oro 1990
€9
Revisited Blue Curaçao, Panarea Gin, pompelmoessap, Mezcal
Negroni fatto alla Spiga d’Oro
€12
Sipsmith Gin, Campari, Vermouth del Professore
Sicilian Gin & Tonic
€13
Sicilia Panarea Sunset G & T
Campari
€12
Soda, Tonica, Orange, Ghiaccio
Spritz Aperol
€10
Prosecco di Valdobbiadene, Soda
Basso in alcol
€9
Young Hard Seltzer, St. Germain
Senza Alcol Duchess -Alcohol free Gin & Tonic with aromatic botanicals
€9
Non-alco Gin, Bitter, Tonic
Our Daily Specials
Primi
Seppie con ripieno di moluschi
€19
Pijlinktvisjes gevuld met pesto van schaaldieren / gegratineerd met gremolata van pecorino en ui / kappers / taggiasche olijven
Tartaar van koningskrab
€19
Gegratineerd krabpoot / tijmboter / avocado / krabcake met gember
Tonno in Tataki / burrata con Wasabi
€21
Kortgeroosterde Blue fin Tonijn in Tataki / sesam / salade van sugarsnaps en friser /burrata met basilicum / dressing van sjalot & bieslook
Capesante / zucca / cottechino / pastinaka / tartuffo
€24
Kortgebraden Coquilles / cotechino worst uit Modena / pompoen / linzen / pastinaak / Eryngii / truffel
Spiga’s mega-super-top-signature gerecht
€19
“Spiga”-pasta gevuld met truffel en provolone / velouté van Pecorino Romano / ragout van verse Toscaanse venkelworst / zomertruffel
Carpaccio di manzo“Fassone” / affumicata / rucolla / balsamico
€20
Rundscarpaccio van gepekeld Fassone met zwarte théé en honing / rucolla / vintage balsamico
Sushi del Monferrato
€20
Rundstartaar van het Fassone rund uit Monferrato op 3 wijze gebracht / gemarineerde rucola / balsamico uitjes
Het belangrijkste kenmerk van het Fassone rund is mager vlees, arm aan pezen en vet, hartig en smakelijk. Het Piemontese vlees is uitzonderlijk, een van de beste in Italië, uniek, met het juiste intramusculaire vetgehalte dat het mager, maar vooral lekker maakt, met een extreem laag cholesterolgehalte.
Paté di Selvaggina
€18
Terrine van Reebok & Fazant / chips van Bresaola / gekaremilseerde vijgen / foccacia met fontinakaas / Cugna
Our Daily Specials
Secondi
Branzino con salsa di Portobello & trofie con ricci di mare€ 34
€34
Lijngevangen Zeebaars krokant op vel gebraden / saus van portobello’s, sjalot & bisque van kreeft / bladspinazie / Ligurische trofiepasta met pesto van zee-egel en basilicum
Signatuur gerecht / Animelle di vitello / salsa funghi & lallo / bauletto con porcini
€32
Signatuur disch / Krokant gebraden hartzwezerikken / reductie van oesterzwammen en laurier / gekarameliseerde witloof / pasta gevuld met porcini
Risotto "Vialone Nano" / ragout di Lepre / caccio pépe
€24
Venetiaanse risotto “Vialone Nano” / ragû van Haas / salie / herfsttruffel / afgeroomd met Caccio Pepe van grana
Porchetta "Duroc" di Umbria / pesto di noci / mostarda Cremona
€28
Gelakte buikspek “Duroc” / vulling van noten en champignons / saus van pikante Cremonese honing en tijm / patate al rosmarino
Branzino con salsa di Portobello & trofie con ricci di mare
€36
Filet van het « Fassone » rund, gegrild op houtskool / gelakt met oude balsamico en soja / Pugliese zongedroogde tomaten / Grana Padano vlokken
Het belangrijkste kenmerk van het Fassone rund is dat het “mager” vlees is, arm aan pezen en vet, hartig en smakelijk. Het Piemontese vlees is uitzonderlijk, een van de beste in Italië, uniek, met het juiste intramusculaire vetgehalte dat het mager, maar vooral lekker maakt, met een extreem laag cholesterolgehalte.
Rognone / trifolata / gnocchi di Robiola
€26
Stoverij van krokant gebraden Kalfsnieren / saus van limoen & bladpeterselie en knoflook / gnocchi van Piëmontese robiolakaas
Filetto di Cervo / riduzione di barolo & ginepro / fricco Friulano / Portobello
€26
Tagliata van Hertenfilet / reductie van Barolo & tijm en jeneverbessen / Fricco uit Friuli / fritto van Portobello
Our Daily Specials
Dolci
Gelakte buikspek “Duroc” / vulling van noten en champignons / saus van pikante Cremonese honing en tijm / patate al rosmarino
€10
Luchtige “Panna Cotta” / ingekookte room / vanillestokken
Crostata meringata alla crema di limone
€11
Home made “Tarteletje” / citroencréme / gebrande meringuetaart / huisbereide Basilicumsorbet /(gelauwerd door gids Gault Millau)
Crème Brûllée
€9
Gebrande Crème Brûllée met vanillestokken
Dame blanche
€9
De klassieker met warm chocolade en slagroom
“Baba” al cioccolato con gelato al pistacchio
€11
Warme chocolade moelleux / huisbereide pistache roomijs / (15 minuutjes wachten aub)
Zabaglione (enkel verkrijgbaar vanaf 2p)
€8pp
Sabayon naar keuze ; Marsala of Amaretto / vanilleijsroom
Kaasbord met een selectie van italiaanse dop-kazen
€15
Geselecteerd door kaasmeester Van Tricht