Wine & Dine “Florio Marsala” Sicilia / Dinsdag 25/10 @ Spiga d’Oro

Allerliefste gast

We hopen dat de zomer voorspoedig verloopt voor je? En dat de vakanties aangenaam, fijn en vooral culinair van een hoog niveau zijn?! Team Spiga heeft haar vakantie ondertussen al achter de rug, wij zijn er vanaf 1 augustus opnieuw stevig ingevlogen! En dat de vakantie ons deugd heeft gedaan, laat daar geen twijfel over bestaan. Op alle vlakken hebben we herbront, getuige de nieuwe menukaart, de opgefriste wijnkaart en nieuwe Spiga-trips in de pipeline. En nog is het niet gedaan: er komt een nieuwe Wine ’n Dine aan. En wat voor eentje!

Spiga d’Oro is door het iconische wijnhuis Florio uitgekozen voor de officiële Belgische launch van Florio Marsala op de Belgische markt! Op dinsdag 25 oktober zullen we samen met sales director Philip Roose & oenoloog Tommaso Maggio een iconisch moment meemaken in Spiga (ja, inderdaad, iconisch!). Want iedereen kent Marsala, maar wie is er op de hoogte van de absolute premium-Marsala van jaren, jaren oud, volledig droog en met een diepte om van achterover te vallen?

Wat je nog meer hoeft te weten? Dat we starten om 18h30. Dat we een perfect aangepaste zes-gangen menu zullen voorzien met lokale Siciliaanse bereidingen perfect afgestemd op de Marsala-wijnen (ooit al een pasta met verse bottarga di muggine gedegusteerd met een Marsala Vergine? He-mels!). Dat de prijs 110 EUR per persoon is, all-in. Dat dochter des huizes, Selina, samen met zoon des huizes, Gianluca, oenologisch alles in goede banen zal leiden (met ‘ei’, niet met ‘ij’). Dat Marsala de nieuwe Madeira (dat nu overigens onbetaalbaar is geworden) is, sexier is dan Sherry en verfrissender is dan Porto. Dat je dit niet wilt missen want dit is een moment waar we over jaren van nu nog zullen spreken, wanneer kwalitatieve Marsala in letterlijk elk (Italiaans) restaurant per glas wordt geschonken. En dan kan jij zeggen; “Toen dat werd gelanceerd, ik was daarbij, in Spiga d’Oro.”

Uw dienaar,…Francesco

Urenschema

Start om 18:30

Een perfect aangepaste zes-gangen menu zullen voorzien met lokale Siciliaanse bereidingen perfect afgestemd op de Marsala-wijnen…

Onder oenologisch leiding van dochter des huizes, Selina, samen met zoon des huizes, Gianluca…

 

Praktische informatie

Prijs 110 EUR per persoon, all-in

Datum

25 okt 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Kosten

€110.00
SPIGA D'ORO

Locatie

SPIGA D'ORO
Leuvensesteenweg 43, 3191 Boortmeerbeek

Al 30 jaar lang weet de familie Di Taranto de liefhebbers van de Italiaanse keuken te bekoren. In hun restaurant Spiga d’Oro in Boortmeerbeek brengen kwaliteitsvolle producten karakter in het bord. Chef Francesco Di Taranto kookt volgens het “Slow Food Presidio” en authenticiteit speelt daarbij een grote rol. Signatuurbereidingen zoals de “Spiga”-pasta gevuld met truffel en provolone of de bereidingen met koningskrab sieren al jaren de kaart. Wenst u zich te laten verrassen, kies dan voor het 7-gangenmenu “La Passegiata dello chef”.

Organisator

Spiga d'Oro - Ristorante
Telefoon
015/52 05 35
Email
info@spigadoro.be
Website
http://spigadoro.be

Voor meer info en/of boekingen, gelieve ons een email te sturen via info@spigadoro.be of telefonisch contact te nemen via: 015/52 05 35

Weer

Zonnig
Zonnig
20 ° C
Wind: 19 KPH
Luchtvochtigheid: 49 %
Voelt als: 20 ° C

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping