Kalfsilet op “Saltimbocca” wijze / parmaham / salie / witte wijn-en limoensaus / Tirolese Canederli van bloemkool
Categories: Secondi
Linguine uit Gragnanobloem / verse venusschelpen / knoflook / basilicum / peperoncino
Pugliese orrechiette-pasta alla “Carbonara” / verse rundsworst / pancetta magra / salie / créme van Grana Padano
Roggevleugel / geklarde botersaus met limoen & kappers & mosterd / lamsoren / lasagnette gevuld met inlandse asperges
Animelle di bovino Fassone / salsa di funghi & salvia / gnocchi con robiola & tartuffo
- Share on:
Signatuur disch / Krokant gebraden kalfs-hartzwezeriken / reductie van oesterzwammen & salie aardpeer / gekarameliseerde witloof / verse gnocchi met Robiola & truffel
Filet van het « Fassone » rund, saignant gegrild op houtskool / gemarineerde rucola / bruscetta / Grana Padano vlokken / rozemarijn-aardappelen Het belangrijkste kenmerk van het Fassone rund is dat het “mager” vlees is, arm aan pezen en vet, hartig en smakelijk. Het Piemontese vlees is uitzonderlijk, een van de beste in Italië, uniek, […]