Pasta Strozzapreti con carciofi e scampi

Strozzapreti pasta / artisjoks / scampi / burrata / dragon

Read more

Saltimbocca al modo “Romano”

Kalfsoester / in een jasje van Parmaham / salie / reductie van kalfsjus en limoen / gnocchi van truffel en robiola

Read more

Pennoni rigate di Gragnano ,salsiccia ,fave Borlotti

Penne van Gragnanobloem / verse worst uit Siena / groene asperges / borlottibonen / tijm / truffelpecorino

Read more

Pasta “Calamarata” con Cozze “alla Tarantina”

Hardetarwepasta “Calamaratta” op wijze van Taranto (Puglia) / verse Mosselen / selder / laurier / kerstomaten “San Marzano”

Read more

Branzino con salsa di Portobello & Orecchiette gamberi

Lijngevangen Zeebaars krokant op vel gebraden / saus van portobello’s, sjalot & bisque van kreeft / lamsoren / orecchiette met handgepelde grijze garnalen & basilicum 

Read more

Veggie : Piëmontese “Tajarin” -pasta

Fijne eiertagliolini uit Alba / salie / geklaarde boter / zwarte truffelvlokken uit Alba

Read more

Signatuur gerecht / Krokant gebraden hartzwezeriken “al modo veneziano”

reductie van geroosterde ui, marsala en pancetta / aspergebroccoli / bauletti pasta met eekhorentjesbrood

Read more

Tagliata van “Filet” van het Piemontees Fassone-rund

Filet van het « Fassone » rund, gegrild op houtskool / gelakt met oude balsamico en soja / gemarineerde rucola / Pugliese zongedroogde tomaten / Grana Padano vlokken Het belangrijkste kenmerk van het Fassone rund is dat het “mager” vlees is, arm aan pezen en vet, hartig en smakelijk. Het Piemontese vlees is uitzonderlijk, een […]

Read more

© Concept en realisatie door Assoued Design