Toscaans

buikspek gelakt & opgevuld met tapenade van porcini, noten en venkel, saus van graanmosterd en tijm

Read more

van het tussenribstuk (250 gram) van het Fassone-rund

gegrild op houtskool, pesto van groene kruiden, Panzanella salade, geroosterde aardappeltjes met rozemarijn

Read more

Kalfs-involtini gevuld met Piëmontese ragû “al plin”

Pecorino Toscano, pancetta magra, gegratineerd met gerookte mozzarella en saus van champignon en dragon

Read more

Op vel gegaarde zeebaars

saus van gerookte “Petrilli” tomaten, kappers, limoenzeste en basilicum, vergezeld van Risotto Venere

Read more

Quattro di Pasta

variatie van vier verschillende pasta’s, vegetarisch, schaaldieren, vis en vlees (vanaf 2 personen)

Read more

Penne-pasta met salsiccia

verse venkelworst uit Siena, tijm & peperoncino

Read more

Linguine fatto alle vongole verace

Franco’s way…

Read more

© Concept en realisatie door Assoued Design