Spaghetti di Gragnano Aglio & Olio & Botarga

Geraspte Sardische harderkuit (botarga) / basilicum / knoflook / kappers / peperoncino

Read more

Lijngevangen Zeebaars op vel gebraden

saus van porcini / sjalot / bisque van kreeft / grijze garnalen / bladspinazie / aardappelsalade / robiola / bieslook

Read more

Piëmontese “Tajarin” -pasta

Fijne eiertagliolini uit Alba / salie / geklaarde boter / zwarte truffelvlokken uit Alba

Read more

Signatuur / Krokant gebraden hartzwezeriken ” alla Veneziana”

reductie van geroosterde ui & marsala / pancetta / gnocchi van truffel en robiola / romanesco

Read more

Tagliata van “Filet” van het Piemontees Fassone-rund

Filet gegrild op houtskool / ovengelakt met oude balsamico / gemarineerde rucola / Grana Padano vlokken

Read more

Kalfs involtini gevuld met stoverij van lam & tijm

Ivoltini / vulling van lamstoverij en tijm /  salie -marsalasaus  / jonge worteltjes / gratin van bloemkool & aardappelen

Read more

Linguine di Gragnano, sint-jakobsnoten & scampi

fumet van schaaldieren / groene asperges / dille / kerstomaten “San  Marzano” / kurkuma

Read more

© Concept en realisatie door Assoued Design