Spaghetti di Gragnano “Botarga”

Geraspte Sardische harderkuit (botarga) / basilicum / knoflook / kappers / peperoncino

Read more

Lijngevangen Zeebaars op vel gebraden

saus van gerookte San Marzanotomaten / basilicum / fritto van kappers / bio risotto Venere

Read more

Piëmontese Tajarin pasta

Salie / geklaarde boter / zwarte truffelvlokken uit Alba

Read more

Krokant gebraden Hart Zwezerikken

Zalf van pastinaak, ovengeroosterde ui, saus van groen peper en marsala, gnocchi van truffel en robiola

Read more

Tagliata van “Filet” van het Piemontees Fassone-rund

gegrild op houtskool, gelakt met oude balsamico, geroosterde aardappeltjes met rozemarijn,daggroenten

Read more

Spezzatini d’Agnello “alla Pugliese”

Traaggegaarde stoverij van Lams / medditeraans kruidenbouquet / rode wijn / kruidnagel / jonge wortelen / aardappelgnocchi met cacciocavallokaas

Read more

Filet van Grietbot

saus van porcini & sjalot / grijze garnalen / bladspinazie / krieltjes

Read more

Linguine met verse sint-jakobsnoten

Scampi’s, groen asperges, dille, kerstomaten, kurkuma

Read more

© Concept en realisatie door Assoued Design