Filetto di Cervo / riduzione di barolo & ginepro / fricco Friulano / Portobello

Tagliata van Hertenfilet / reductie van Barolo & tijm en jeneverbessen / Fricco uit Friuli / fritto van Portobello

Read more

Risotto “Vialone Nano” / ragout di Lepre / caccio pépe

Venetiaanse risotto “Vialone Nano” / ragû van Haas / salie / herfsttruffel / afgeroomd met Caccio Pepe van grana

Read more

Rognone / trifolata / gnocchi di Robiola

Stoverij van krokant gebraden Kalfsnieren / saus van limoen & bladpeterselie en knoflook / gnocchi van Piëmontese robiolakaas

Read more

Porchetta “Duroc” di Umbria / pesto di noci / mostarda Cremona

Gelakte buikspek “Duroc” / vulling van noten en champignons / saus van pikante Cremonese honing en tijm / patate al rosmarino

Read more

Branzino con salsa di Portobello & trofie con ricci di mare

Lijngevangen Zeebaars krokant op vel gebraden / saus van portobello’s, sjalot & bisque van kreeft / bladspinazie / Ligurische trofiepasta met pesto van zee-egel en basilicum

Read more

Signatuur gerecht / Animelle di vitello / salsa funghi & lallo / bauletto con porcini

Signatuur disch / Krokant gebraden hartzwezerikken / reductie van oesterzwammen en laurier / gekarameliseerde witloof / pasta gevuld met porcini

Read more

Tagliata van “Filet” van het Piemontees Fassone-rund

Filet van het « Fassone » rund, gegrild op houtskool / gelakt met oude balsamico en soja / Pugliese zongedroogde tomaten / Grana Padano vlokken Het belangrijkste kenmerk van het Fassone rund is dat het “mager” vlees is, arm aan pezen en vet, hartig en smakelijk. Het Piemontese vlees is uitzonderlijk, een van de beste […]

Read more

© Concept en realisatie door Assoued Design