Saltimbocca di vitello “alla Romana”

Kalfsilet op “Saltimbocca” wijze / parmaham / salie / witte wijn-en limoensaus / Tirolese Canederli van bloemkool

Read more

Linguine di Gragnano con vongole verace / aglio & peperoncino

Linguine uit Gragnanobloem / verse venusschelpen / knoflook / basilicum / peperoncino

Read more

Orrechiette alla “Carbonara” / salsiccia fresca / pancetta / salvia

Pugliese orrechiette-pasta alla “Carbonara” / verse rundsworst / pancetta magra / salie / créme van Grana Padano

Read more

Ala di razza / burro limone / capperi / lasagnette di asparagi

Roggevleugel / geklarde botersaus met limoen & kappers & mosterd / lamsoren / lasagnette gevuld met inlandse asperges

Read more

Animelle di bovino Fassone / salsa di funghi & salvia / gnocchi con robiola & tartuffo

Signatuur disch / Krokant gebraden kalfs-hartzwezeriken / reductie van oesterzwammen & salie aardpeer / gekarameliseerde witloof / verse gnocchi met Robiola & truffel

Read more

Tagliata van “Filet” van het Piemontees Fassone-rund

Filet van het « Fassone » rund, saignant gegrild op houtskool / gemarineerde rucola / bruscetta / Grana Padano vlokken / rozemarijn-aardappelen Het belangrijkste kenmerk van het Fassone rund is dat het “mager” vlees is, arm aan pezen en vet, hartig en smakelijk. Het Piemontese vlees is uitzonderlijk, een van de beste in Italië, uniek, […]

Read more

© Concept en realisatie door Assoued Design