Inlandse Asperges “al dente” gegratineerd

Roerei/ geklaarde boter / muskaatnoot/ gegratineerd met scamorza/

Read more

Krokant gebraden Sint-Jakobsnoten

Couscous en créme van bloemkool / handgepelde grijze garnalen / crumble van parmaham en gerookte ui

Read more

Insalata di Tonno “Sashimi” asparagi & burrata

Salade van sashimi-tonijn / gemarineerde asperges / polpette van makreel / burrata met gekonfijte citroen & basilicum / dressing van sjalot & bieslook

Read more

Tartaar van koningskrab

gegratineerd krabpoot / met tijmboter / avocado / krabcake met gember

Read more

Vitello al Tonnato di bovina “Fassone”

Tonijnsaus, fritto van kappers, chips van parmaham, erwtencress

Read more

Spiga’s mega-super-top-signature gerecht

“Spiga”-pasta gevuld met truffel-en provolone, velouté van Pecorino Romano, tapenade van porcini

Read more

© Concept en realisatie door Assoued Design