Capesante / zucca / cottechino / pastinaka / tartuffo

Kortgebraden Coquilles / cotechino worst uit Modena / pompoen / linzen / pastinaak / Eryngii / truffel

Read more

Paté di Selvaggina

Terrine van Reebok & Fazant / chips van Bresaola / gekaremilseerde vijgen / foccacia met fontinakaas / Cugna        

Read more

Seppie con ripieno di moluschi

Pijlinktvisjes gevuld met pesto van schaaldieren / gegratineerd met gremolata van pecorino en ui / kappers / taggiasche olijven

Read more

Sushi del Monferrato

Rundstartaar van het Fassone rund uit Monferrato op 3 wijze gebracht / gemarineerde rucola / balsamico uitjes Het belangrijkste kenmerk van het Fassone rund is mager vlees, arm aan pezen en vet, hartig en smakelijk. Het Piemontese vlees is uitzonderlijk, een van de beste in Italië, uniek, met het juiste intramusculaire vetgehalte dat het mager, […]

Read more

Tonno in Tataki / burrata con Wasabi

Kortgeroosterde Blue fin Tonijn in Tataki / sesam / salade van sugarsnaps en friser /burrata met basilicum / dressing van sjalot & bieslook

Read more

Tartaar van koningskrab

gegratineerd krabpoot / tijmboter / avocado / krabcake met gember

Read more

Carpaccio di manzo“Fassone” / affumicata / rucolla / balsamico

Rundscarpaccio van gepekeld Fassone met zwarte théé en honing / rucolla / vintage balsamico

Read more

Spiga’s mega-super-top-signature gerecht

“Spiga”-pasta gevuld met truffel en provolone / velouté van Pecorino Romano / ragout van verse Toscaanse venkelworst / zomertruffel

Read more

© Concept en realisatie door Assoued Design