Sarde alla “Beccafico”……come a Palermo

Sardientjes alla “Beccafico” / gevuld met gremolata van geroosterde ui & limoenzeste & pijnpitten / ovengegratineerd met ricotta

Read more

Seppie con ripieno di moluschi

Pijlinktvisjes gevuld met pesto van schaaldieren / gegratineerd met gremolata van pecorino en ui / kappers / taggiasche olijven

Read more

Carpaccio di manzo marinato “La Granda” del Fassone Piemontese (Genola) / oca

Carpaccio van Piëmontees “Fassone” rund / gerookt met kruideninfusie / krullen van ganzelever / mosterdfrisé Het belangrijkste kenmerk van het Fassone rund is mager vlees, arm aan pezen en vet, hartig en smakelijk. Het Piemontese vlees is uitzonderlijk, een van de beste in Italië, uniek, met het juiste intramusculaire vetgehalte dat het mager, maar vooral […]

Read more

Sashimi di salmone marinato “Red Label” / asparagi bruciate / burrata affumicata

Sashimi van gemarineerde Red Label-zalm / geroosterde asparges / gerookte burrata

Read more

Tartaar van koningskrab

gegratineerd krabpoot / tijmboter / avocado / krabcake met gember

Read more

“ Il ” vitello al tonnato della Spiga d’Oro: bovina “Fassone” di Genola (Piemonte)

Vitello al tonnato van het Fassone-kalf / tonijndressing / mousse van ganzenlever / fritto van bresaola  

Read more

Spiga’s mega-super-top-signature gerecht

“Spiga”-pasta gevuld met truffel en provolone / velouté van Pecorino Romano / ragout van verse Toscaanse venkelworst / zomertruffel

Read more

© Concept en realisatie door Assoued Design