Wine & Dine Toscana “Querciabella” VOLZET!!!!

Cari clienti, carissimi amici,

Die hotte zotte zomer waarin we ons gratis voor niks konden verwarmen ligt al even achter ons.
De blaadjes beginnen vallen, de Vlaamse regering deed dat net niet.
En ondertussen zit er iemand aan gasleidingen te prutsen…

Om de sfeer er desondanks in te houden ga ik u toch al verlekkeren!
Staat de Spiga immers niet bekend om zijn GAStvrijheid 🙂 🙂 🙂 En dat u er altijd heel WARM wordt ontvangen?
Dat doen we al zeker met de feestdagen op het einde van het jaar!

Ook op 24/12 en Kerstdag 25/12 (luch) 31/12 en Nieuwjaarsdag 1/1 (lunch) staan we ter uwer beschikking.
Weest welgekomen voor een bijzonder feestelijk Passegiata menu de luxe zéééér VIP met 6 toptapastijl gerechtjes en een super Nickynagerecht.
Dat bieden u aan voor 72 euro. Omgerekend 12 euro per gang met gratis nagerecht. Of voor de slimmerikken, 1 euro voor elke gewerkte maand in 2022 per gang.
U ziet, wij rekenen met u mee! Want ja, u kan op ons rekenen!

Voor de liefhebbers die dit eindejaarsmenu liever thuis in string op een schapenvelletje voor de openhaard verorberen… ook dat kan. Voor 58 euro per persoon bent u gesteld.

Bestellen kan via www.spigadoro.be

Gelukkig duurt het nog wel even voor 2023 op onze deur komt kloppen… tot het zover is hopen we u natuurlijk in levende lijven in ons aller Spiga WARM en GAStvrij te mogen ontvangen….

Maar dat is niet alles!

Onze nieuwe menu is up and running, de Eindejaarsmenus werden gelanceerd, Spiga-wijntrips voor 2022 zijn allemaal achter de rug en, het belangrijkste van allemaal, kleindochter Arianna zet sinds deze week haar eerste stapjes 🙂 Maar we hebben nog een nieuwtje, en een zeer leuk!

We hebben namelijk, na lang zagen en aandringen en nog eens zagen en nog eens aandringen, het gedaan gekregen om de absolute préferé van de Toscana-wijntrips naar België te halen voor een zeer zeldzame (de allereerste!) maar gigantische gezellige wine ’n dine! U leest het goed, niemand minder dan Querciabella komt op dinsdagavond 15 november naar Spiga d’Oro!

Giorgio van het iconische domein Querciabella, gesitueerd te Greve in Chianti, zal die avond de nieuwe jaargangen komen voorstellen, uiteraard samen met Selina & Gianluca.. Hoe kan het ook anders! Giorgio heeft ons beloofd zich niet in te houden; denk dan maar aan de iconische Batàr, met recht en rede één van Italië’s meest iconische witte wijnen, maar ook de Chianti Classico Riserva, de SuperTuscans alsook het Maremma-project zullen allemaal aan bod komen.

Praktisch? We starten om 18h30, een uitgebreid menu zal worden geserveerd & mogelijkheid tot aankoop van de wijnen van Querciabella aan extra scherpe prijzen is tevens voorzien. Prijs van al dit moois? 110 EUR begot. We keep it sharp 🙂 Reserveren kan u via mail info@spigadoro.be of directe storting ! Wacht niet te lang want we hebben afgesproken met Giorgio om het extra gezellig te houden zodat iedereen extra veel personal Querciabella-attention krijgt.

Ik weet het, het is last-minute.. Maar dit is een kans dat we écht niet mochten laten schieten. Echt echt niet! We gaan voor de laatste wine ’n dine van 2022 nog eens eventjes alle registers opentrekken, dedju!

Uw dienaar,
Francesco

Inschrijven kan met volstorting 110 € pp op spiga rekening BE 02 0017 7683 0640 (met vermelding van uw gsm nummer aub)

Datum

15 nov 2022
Verlopen!

Tijd

18:30 - 23:00

Kosten

€110.00
SPIGA D'ORO

Locatie

SPIGA D'ORO
Leuvensesteenweg 43, 3191 Boortmeerbeek

Al 30 jaar lang weet de familie Di Taranto de liefhebbers van de Italiaanse keuken te bekoren. In hun restaurant Spiga d’Oro in Boortmeerbeek brengen kwaliteitsvolle producten karakter in het bord. Chef Francesco Di Taranto kookt volgens het “Slow Food Presidio” en authenticiteit speelt daarbij een grote rol. Signatuurbereidingen zoals de “Spiga”-pasta gevuld met truffel en provolone of de bereidingen met koningskrab sieren al jaren de kaart. Wenst u zich te laten verrassen, kies dan voor het 7-gangenmenu “La Passegiata dello chef”.

Organisator

Spiga d'Oro - Ristorante
Telefoon
015/52 05 35
Email
info@spigadoro.be
Website
http://spigadoro.be

Voor meer info en/of boekingen, gelieve ons een email te sturen via info@spigadoro.be of telefonisch contact te nemen via: 015/52 05 35

Weer

Gedeeltelijk bewolkt
Gedeeltelijk bewolkt
6 ° C
Wind: 9 KPH
Luchtvochtigheid: 75 %
Voelt als: 4 ° C

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping