Wine & Dine & Oil & Meat “Salustri” Toscana

Cari clienti, carissimi amici,

We gaan Toscaan en dat doen we echt wel all the way met niet één, maar twee avonden volledig gewijd aan waarschijnlijk wel de bekendste streek van Italië, Toscane.

Een avond overgoten met de allerlekkerste Toscaanse wijn en Toscaanse olijfolie en met het allerlekkerste vlees, variatie van het Toscaanse Chianina rund.

Een avond bovendien begeleid door de allersympathiekste Toscanen die je je maar kan voorstellen;
il papa/don Leonardo en zoon Marco Salustri.

Onze Toscaanse gastheren van dienst zullen met veel kunde, kennis en charisma over hun bio olijfolie-assortiment vertellen en laten proeven en u onderdompelen in 6 topwijnen van hun topgamma uit de Montecucco DOCG lijn.

Leonardo en Marco krijgen het gezelschap van Filippo Avidani. Die zit het veekweken al vele generaties in het bloed en in het vlees. Op 600 hectare weilanden en bossen houdt de familie Avidani het exclusieve ras van de Maremmaanse Chianina runderen. Hun vlees staat in de top-1 van de wereld 🙂

Krijgt u het nu al warm van zoveel lekkers? Dat kan al zeker van het Chianina vlees gezegd worden dat Filippo en ondergetekende vakkundig op de Aufyre grill zullen bereiden. Inderdaad, op ons terras wagen we ons aan een stevig staaltje showcooking!

Voor de fijnproevers… we serveren op onze Toscaanse avonden ook nog een sin pimeur de toscaanse wintertruffel op de carpaccio di chianina.

Als u nu nog niet van uw stoel gegleden bent van zoveel culinair voorspel, dan weet ik het ook niet meer. Voor mij klinkt het alvast als pure culinaire porno!

 

Dus beste vrienden, noteer alvast dinsdag 21/11 en/of woensdag 22/11 in uw agenda, of beter nog leg al meteen deze Tuscan Wine & Dine & Oil & Meat-avond vast! Aanvang stipt om 19.00 uur

 

Dat doe je door 135€ per persoon te storten op REK NR BE02 0017 7683 0640 met vermelding van datum (21 of 22/11 ) en uw naam en gsm nummer.

 

En voor de vrienden die al eens een Toscaanse trip met ons maakten, de Salustri zijn daar onze gastheren; dus voor jullie zal het een fijn weerzien zijn.

Allez, vastleggen die handel en dan maar een half jaartje aftellen.

Of beter nog, komen oefenen ondertussen in de Spiga hé. Zo val je in november niet uit de toon.

 

Gaan met die Toscaan, zou ik zeggen!

 

uw chef, Francooooo

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

21 - 22 nov 2023

Tijd

19:00 - 23:00

Kosten

€135.00

Organisator

Spiga d'Oro - Ristorante
Telefoon
015/52 05 35
Email
info@spigadoro.be
Website
http://spigadoro.be

Voor meer info en/of boekingen, gelieve ons een email te sturen via info@spigadoro.be of telefonisch contact te nemen via: 015/52 05 35

Ervaringen van onze gasten(02)

 1. Bart Vleeschouwers

  Reservatie Toscane-avond 21/11
  Betaling is gedaan.

  Reply
  • Francesco DiTaranto

   Ja ja heb u reeds sms gestuurd en in groep beantwoord 🙏

   Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping