Exclusieve Wine & Dine Franciacorta “Bellavista”

Allerliefste gast

Op woensdag 14 juni wat niet geheel toevallig op de vooravond is van de verjaardag van sommelière Selina, zullen we samen met Ettore van Bellavista himself een ganse avond vullen met de top-(schuim)wijnen van dit toch wel iconische domein in Franciacorta. Ik vermoed dat u ons klassieke, bij wijze van spreken beroemde & bekroonde concept (bescheidenheid troef!) ondertussen al wel een beetje zal kennen maar omdat je altijd met je twee voetjes op de grond moet blijven (niet zoals die ene vliegende voetballer van OH Leuven..) ga ik daar niet meteen van uit; een menu van 6 bereidingen met een knipoog naar de keuken van Lombardia in combinatie met de uitgebreide stille én sprankelende portfolio van Bellavista! Voor 130 EUR per persoon is jouw plekje gegarandeerd en dompelen we je onder in de wondere wereld van Bellavista!

Uw dienaar,
Francesco

Urenschema

Start om 18:30 te Spiga d’Oro 

Een perfect aangepaste zes-gangen menu met een knipoog naar de keuken van Lombardia in combinatie met de uitgebreide stille én sprankelende portfolio van Bellavista!

Onder oenologisch leiding van dochter des huizes, Selina, samen met zoon des huizes, Gianluca…

U krijgt een bevestiging na volstorting van het voorschot van 50€ pp (niet retourneerbaar) op spiga rekening BE 02 0017 7683 0640 (met vermelding van uw gsm nummer aub) saldo wordt na het event betaald

Praktische informatie

Prijs 130 EUR per persoon, all-in

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

14 jun 2023

Tijd

18:30 - 23:30

Kosten

€130.00
SPIGA D'ORO

Locatie

SPIGA D'ORO
Leuvensesteenweg 43, 3191 Boortmeerbeek

Al 30 jaar lang weet de familie Di Taranto de liefhebbers van de Italiaanse keuken te bekoren. In hun restaurant Spiga d’Oro in Boortmeerbeek brengen kwaliteitsvolle producten karakter in het bord. Chef Francesco Di Taranto kookt volgens het “Slow Food Presidio” en authenticiteit speelt daarbij een grote rol. Signatuurbereidingen zoals de “Spiga”-pasta gevuld met truffel en provolone of de bereidingen met koningskrab sieren al jaren de kaart. Wenst u zich te laten verrassen, kies dan voor het 7-gangenmenu “La Passegiata dello chef”.

Organisator

Spiga d'Oro - Ristorante
Telefoon
015/52 05 35
Email
info@spigadoro.be
Website
http://spigadoro.be

Voor meer info en/of boekingen, gelieve ons een email te sturen via info@spigadoro.be of telefonisch contact te nemen via: 015/52 05 35

Weer

Zonnig
Zonnig
20 ° C
Wind: 19 KPH
Luchtvochtigheid: 53 %
Voelt als: 20 ° C

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping