Wine & Dine Piëmonte “ Gian Luca Colombo” Volzet !!!!!

 

 

Wine & Dine -Gian Luca Colombo – Piëmonte – Woensdag 26/2/25

Volgende data zijn ook van belang, want dan is het weer wine‘n dine-time en tovert Gianluca zoals steeds veel wijnlekkers te voorschijn. Op woensdagavond 26 februari is het de beurt aan Gian Luca Colombo, van het gelijknamige domein te Barolo. Inderdaad ja, Gian Luca (mét spatie, in tegenstelling tot bij zoonlief) reist naar België en komt zijn gelauwerde wijnen uitgebreid toelichten. Deze getalenteerde rode-wijn-producent is een naam om in het oog te houden: zijn Barbera, Pelaverga, Nebbiolo & zelfs Pinot Nero (in de DOCG Barolo, inderdaad!) zijn om het zacht uit te drukken fantastisch, om zijn Barolo uiteraard niet te vergeten. En dat is zelfs Colombo’s concullega’s in Barolo niet ontgaan, daar hij consultant is voor verschillende topnamen in de regio. Een absoluut plezier om Gian Luca, samen met.. Gianluca, te mogen ontvangen te Spiga!

 

De start voorzien we zoals altijd om 18h30 stipt, de prijs is 120 EUR per persoon en het zal Genieten worden met een hoofdletter.
Inschrijven? Gewoon reserveren langsom de site. https://spigadoro.be/reservation/

 Di Taranto Francesco

 

  • 00

    dagen

  • 00

    uren

  • 00

    minuten

  • 00

    secondes

Datum

26 feb 2025

Tijd

18:30 - 23:00

Kosten

€120.00
SPIGA D'ORO

Locatie

SPIGA D'ORO
Leuvensesteenweg 43, 3191 Boortmeerbeek

Al drie decennia lang betovert de familie Di Taranto fijnproevers met hun onweerstaanbare Italiaanse keuken. In het betoverende restaurant Spiga d'Oro in Boortmeerbeek transformeren ze met passie en vakmanschap hoogwaardige ingrediënten tot culinaire meesterwerken. Chef-kok Francesco Di Taranto omarmt het 'Slow Food Presidio'-principe en laat authenticiteit schitteren op het bord. Beleef de smaakrevolutie met signatuurcreaties zoals de 'Spiga'-pasta, rijk gevuld met truffel en provolone, of verwen uw smaakpapillen met hemelse bereidingen van koningskrab die al jaren de kaart sieren. Voor een onvergetelijke culinaire ontdekkingsreis nodigen wij u uit om te kiezen voor het 7-gangenmenu 'La Passegiata dello Chef'. Laat uzelf verrassen en geniet van een gastronomische reis vol verfijning en smaak.

Organisator

Spiga d'Oro - Ristorante
Telefoon
015/52 05 35
Email
info@spigadoro.be
Website
http://spigadoro.be

Voor meer info en/of boekingen, gelieve ons een email te sturen via info@spigadoro.be of telefonisch contact te nemen via: 015/52 05 35

Weer

Helder
Helder
-3 ° C
Wind: 9 KPH
Luchtvochtigheid: 86 %
Voelt als: -7 ° C

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping