Wine & Dine Sardegna against Puglia

Wine & Dine Sardegna against Puglia

Woensdag 19 juni vanaf 18.30 uur

 

Het leven is te kort om slechte wijn te drinken. Daar bent u als gewaardeerd lid van de club der levensgenieters waarschijnlijk ook vast van overtuigd.

Over goede wijn gesproken… dat is ook wat ons aller sommelier antwoordt op de vraag wat heb je vandaag allemaal gedaan: “Over goede wijn gesproken!”. Inderdaad, net als broer Gianluca is Selina volledig ondergedompeld geraakt in de wijn. Spreekwoordelijk dan toch. Onze sommelière geeft trouwens het beste van zichzelf samen met Stèphane Humblet van invoerder Ad Bibendum op onze volgende wine & dine.

De formule is jullie ondertussen al bekend: heerlijke wijn begeleid door heerlijke gerechten van de u niet geheel onbekende chef F DT. Noteer nu alvast woensdag 19 Juni (start 18.30 uur stipt) WINE & DINE en voor 125 euro per persoon trekt u mee het slagveld op in de ultieme battle van het zuiden: Puglia versus Sardegna. Alias mijn roots tegenover het aards paradijs. Reserveren doe je best zo snel mogelijk natuurlijk en dat kan via deze link. Breng zeker u goedgemutste zelve en goed gezelschap mee en dan zorgen wij voor de rest.

 

Wijndegustatie 125 € PP

Reserveren kan langsom de reservatie button online. Wij vragen een voorschot van 50€ per persoon te volstorten (met vermelding van datum, uw naam en gsm nummer) op onderstaande rekening Rek. Francesco Spiga   BE 02 0017 7683 0640 . Na volstorting krijgt u uw reservatie bevestiging. Het saldo (75€) wordt na de Wine & Dine afgerekend.

https://spigadoro.be/reservation/

 

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

19 jun 2024

Tijd

18:30 - 23:00

Kosten

€125.00
SPIGA D'ORO

Locatie

SPIGA D'ORO
Leuvensesteenweg 43, 3191 Boortmeerbeek

Al drie decennia lang betovert de familie Di Taranto fijnproevers met hun onweerstaanbare Italiaanse keuken. In het betoverende restaurant Spiga d'Oro in Boortmeerbeek transformeren ze met passie en vakmanschap hoogwaardige ingrediënten tot culinaire meesterwerken. Chef-kok Francesco Di Taranto omarmt het 'Slow Food Presidio'-principe en laat authenticiteit schitteren op het bord. Beleef de smaakrevolutie met signatuurcreaties zoals de 'Spiga'-pasta, rijk gevuld met truffel en provolone, of verwen uw smaakpapillen met hemelse bereidingen van koningskrab die al jaren de kaart sieren. Voor een onvergetelijke culinaire ontdekkingsreis nodigen wij u uit om te kiezen voor het 7-gangenmenu 'La Passegiata dello Chef'. Laat uzelf verrassen en geniet van een gastronomische reis vol verfijning en smaak.

Organisator

Spiga d'Oro - Ristorante
Telefoon
015/52 05 35
Email
info@spigadoro.be
Website
http://spigadoro.be

Voor meer info en/of boekingen, gelieve ons een email te sturen via info@spigadoro.be of telefonisch contact te nemen via: 015/52 05 35

Weer

Gedeeltelijk bewolkt
Gedeeltelijk bewolkt
20 ° C
Wind: 11 KPH
Luchtvochtigheid: 60 %
Voelt als: 20 ° C

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping