Paas Menu Zondag 20 April
I nostri 2 benvenuti….freddo & caldo.
Onze hapjes in welkomst variaties ….
Antipasto
Asperges uit Kampenhout oversmolten met “Scamorza”,
salade van gemarineerde Coquilles & radicchio, roerei , velouté van cacio pepe
Primo
Pugliese “Orrechiette” pasta met assortiment van schelp-& zeevruchten
geserveerd in zijn bouillon
Als Secondo (Hoofdgerecht) heeft u keuze uit;
Tagliata van lamsfilet in een pistachekorst, saus van graanmosterd en tijm,
bladspinazie, geroosterde rozemarijn & knoflook aardappelen
&
Involtini van Kabeljauw & Parmaham, velouté van raapstelen, flan van paprika
Dolce
Korfje van bladerdeeg met aardbeien & mango, citroenverbena
mousse van zabaglione van moscato d’asti
Prestige Paasmenu € 75 per persoon Aangepaste wijnen (3) € 25 per persoon
Weer
Helder
7 ° C
Wind: 13 KPH
Luchtvochtigheid: 39 %
Voelt als: 5 ° C