Kerst & Oudjaars 7 gangen Menu (vanaf 7/12 )

Kerst & Eindjaars “Passegiata-Menu” 

 

 Menu Passegiata  72 €  Euro pp

 

 Stuzzichino 1

Gerecht op basis van Vis…

Tartaar Kingkrab / polpette van makreel & gember / avocado / tijmboter / raster van Seppie

Stuzzichino 2

Risotto op basis van Vis…

Piëmontese bio risotto “Aquarello”/ caponata van gamba’s / tuinbonen/ dille

Stuzzichino 3

Gerecht op basis van Vis

Fritto van Zeebaars & Asperges / dipsaus “Bagna Cauda”

Stuzzichino 4

Per gli Veggie…….

De über top pasta signatuur “Pasta Spiga “/ velouté van gesmolten grana / wintertruffel / aspergebroccoli

Stuzzichino 5

Gerecht op basis van Vlees…

Fritto van verse “Cottechino” worst uit Modena / créme van Butternut / linzen / chips van Parmaham

Stuzzichino 6

Gerecht op basis van Vlees…

Filet van Hert / pastinaak / Portobello / roze pepersaus met rozemarijn & Amarone / Friulaanse “Frico” met Montasiokaas

Stuzzichino 7

Nagerecht, de perfecte afsluiter van het jaar ‘22…

Semi Freddo van geglaceerde kastanjes / amaranekersen / tuille van chocolade / mousse van espresso”Arabica”

Aangepaste wijnen (4 glazen in variatie ) 28 € pp-Menu is enkel per tafel verkrijgbaar.

(Vanaf 21/12) Eindjaars Menu Passegiata  72 €  Euro pp / Aangepaste wijnen (4 glazen in variatie ) 28 € pp

Reservatie kan langsom reservatie button online of per mail . uw reservatie is enkel gevalideerd na volstorting voorschot van 50€ pp op rekening nummer BE 02 0017 7683 0640

 

 

EINDEJAARS MENU IN TAKE AWAY (58 €PP )
VANAF 2 PERSONEN

Te bestellen online bij takeaway

 Stuzzichino 1

Gerecht op basis van Vis…

Tartaar Kingkrab / polpette van makreel & gember / avocado

Stuzzichino 2

Gerecht op basis van Vis…

Piëmontese bio risotto “Aquarello”/ caponata van gamaba’s / tuinbonen/ dille

Stuzzichino 3

Gerecht op basis van Vis

Fritto van Zeebaars & Asperges / dipsaus “Bagna Cauda”

Stuzzichino 4

Per gli Veggie…….

De über top pasta signatuur “Pasta Spiga “/ velouté van gesmolten grana / truffel

Stuzzichino 5

Gerecht op basis van Vlees…

Fritto van verse “Cottechino” worst uit Modena / créme van Butternut / linzen

Stuzzichino 6

Gerecht op basis van Vlees…

Filet van Hert / pastinaak / Portobello / roze pepersaus met rozemarijn & Amarone / Friulaanse aardappelgratin “Frico” met Montasiokaas

Stuzzichino 7

Nagerecht, de perfecte afsluiter van het jaar ‘22…

Velouté van witte chocolade & koko’s / ananas / pandoro van rabarbar

 

 

 

  • 00

    dagen

  • 00

    uren

  • 00

    minuten

  • 00

    secondes

Datum

31 dec 2022

Tijd

19:00 - 19:00

Kosten

€72.00
SPIGA D'ORO

Locatie

SPIGA D'ORO
Leuvensesteenweg 43, 3191 Boortmeerbeek

Al 30 jaar lang weet de familie Di Taranto de liefhebbers van de Italiaanse keuken te bekoren. In hun restaurant Spiga d’Oro in Boortmeerbeek brengen kwaliteitsvolle producten karakter in het bord. Chef Francesco Di Taranto kookt volgens het “Slow Food Presidio” en authenticiteit speelt daarbij een grote rol. Signatuurbereidingen zoals de “Spiga”-pasta gevuld met truffel en provolone of de bereidingen met koningskrab sieren al jaren de kaart. Wenst u zich te laten verrassen, kies dan voor het 7-gangenmenu “La Passegiata dello chef”.

Organisator

Spiga d'Oro - Ristorante
Telefoon
015/52 05 35
Email
info@spigadoro.be
Website
http://spigadoro.be

Voor meer info en/of boekingen, gelieve ons een email te sturen via info@spigadoro.be of telefonisch contact te nemen via: 015/52 05 35

Weer

Gedeeltelijk bewolkt
Gedeeltelijk bewolkt
6 ° C
Wind: 9 KPH
Luchtvochtigheid: 75 %
Voelt als: 4 ° C

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping