Gianluca’s Zoom Boom Boom Masterclass 2022

Italian Wine Zoom-Boom-Boom-Masterclasses 2022
Wat? Virtuele masterclasses over het beste wat Italië als wijnland te bieden heeft, met aan huis geleverde wijnpakketten!
Wegens jaarlijks verlof is uw Spiga gesloten van Zondag 23/1/22 tot Vrijdag 4/2
Wanneer? 4 woensdagavonden, telkens van 19u tot 22u
(26/1 – 9/2 – 23/2 – 9/3)
Wie? Gianluca Di Taranto, Best Sommelier of Belgium 2019-2020 is uw ervaren Italiaanse wijngids
Waarover? What’s hot, what’s not in 2022 als het op Italiaanse wijn aankomt? Want de Italiaanse winescene staat nooit stil? Gaande van de Valle d’Aosta over Emilia-Romagna tot Sardegna. Of het nu gaat over Lamole, Rúfina, Pantelleria, Predappio, Colombo, Manduria, Bricco delle Viole, Blanc de Morgex et de la Salle, Vernatsch… Welke regio’s en producenten moeten we echt wel in het oog houden? Wat zijn mindblowing nieuwe ontdekkingen? Wat zeggen de critici? Wat zeggen de locals? Wat zegt het ons?
(Zuid-Italië 26/1, Centraal-Italië 9/2, Noordoost-Italië 23/2 en Noordwest-Italië 9/3)
Waar? Uw living of keuken of waar u zich dan ook het comfortabelst voelt!
Helaba, hoe proef ik nu online wijn? Dakantochni! Dat kan wel. Je krijgt de 12 flessen die we zullen bespreken als de derde week van januari thuisgeleverd. Even afblijven dus wel tot de specifieke zoomsessie! In het pakket zitten trouwens ook twee Spiegelau-glazen.
Help, ik kan een avond niet? Niet getreurd! Elke sessie valt achteraf te herbekijken (dus ook als u verhinderd was). Bovendien krijgt u na afloop van elke sessie een mooi overzicht gemaild van alle wijnen én producenten én aanbieders in België.
Kostprijs? 499 EUR per koppel (betaling via factuur). U bespaart alleszins op een taxiritje huiswaarts.. De inschrijving is definitief na betaling en bevestiging.

En als u daarmee nog niet voldaan bent is er ook nog de ‘La vita in rosa’ Wine & Dine 2022. Want op een gegeven moment moeten we elkaar opnieuw gaan zien ‘in’t echt’, toch?! Creatief verder durven blijven ondernemen ondanks alle virale tegenslagen is wat we met Spiga d’Oro de laatste bijna twee jaar hebben gedaan. Inderdaad, de wereld is aan de durvers en aan de creatieve geesten! En aan alle trouwe klanten die ons zijn blijven steunen. Waarvoor dank! En weet, in 2022 doen we even vrolijk als lekker verder met tom wine & dines. De datums komen dra online !!!!!

 

Met vriendelijke groet,
Gianluca Di Taranto

Datum

jan 26 2022 - mrt 09 2022
Expired!

Tijd

19:00 - 22:00

Kosten

$499.00
Geef een reactie

© Concept en realisatie door Assoued Design