Wine & Dine Italian wine Selection van “Crombé Wines” (selected by Gianluca )

Woensdag 28 Juli vanaf 18.30 uur

Cari clienti, carissimmi amici,

Als België-Italië op het voetbalmenu staat weet ik dat ik ervan zal smullen en dat het mij altijd zal smaken. Dat is inderdaad het voordeel van een Italobelg te zijn. Kortom, ik win altijd 🙂

 

Maar dat doet u natuurlijk sowieso ook altijd als u bij Spiga langskomt. En dat doen de snelle beslissers onder u zeker en vast, want op woensdag 28 juli, stipt om 18.30 h, organiseren we een heuse Prik & Slik-avond. Het is te zeggen, u bent al minstens eenmaal geprikt en u hebt wel zin in enkele wijnprimeurs! Die worden u aangeboden en aan elkaar gepraat door Gianluca. Hij zocht voor de gerenommeerde Kortrijkse wijnimporteur Crombé ( www.crombéwines.com ) een exquise selectie wijnen uit die nog niet in Belgenland te vinden zijn. Of waren.. Of u al Ayunta, Barale Fratelli, Berteru, Borgo del Tiglio, Castello Conti, Chiussuma, Dirupi en Gini geproefd heeft? We durven het te betwijfelen. Maar we willen u het zeker aanraden. Ten stelligste.

 

Begeleid met een al even grote smaakbom op de menukaart kan de avond niet kapot. Het Passeggiata-menu overgoten met een dozijn Italiaanse topwijnen in primeur kost u 120 euro per persoon, maar u wint er een onvergetelijke ervaring mee. Bovendien, wat u lekker vindt kan u die avond aan een stevige korting inkopen. Tel uit de winst!

 

De plaatsen zijn beperkt. Zoals in de laatste fase van een Europees kampioenschap dus.

Snel beslissen is de boodschap!

 

Uw chef, diavolo Franco!

Inschrijven kan op deze wijze aub ; U volstort 120€ pp op volgende rekening met vermelding van uw gsm nummer. Na volstorting krijgt een sms met uw bevestiging.

BE 02 0017 7683 0640 Met duidelijke vermelding van uw gsm nummer aub

 

 

Datum

jul 28 2021
Expired!

Tijd

18:00 - 23:00

Kosten

€ 120 pp

Locatie

Spiga d' Oro

Organisator

Spiga d'Oro
Telefoon
015/52 05 35
Email
info@spigadoro.be

© Concept en realisatie door Assoued Design