preloader
Gastronomie aan huis
17268
home,page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-17268,eltd-core-1.1,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,eltd-mimic-ajax,eltd-grid-1200,eltd-blog-installed,eltd-default-style,eltd-fade-push-text-right,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,eltd-light-header,eltd-header-style-on-scroll,eltd-fullscreen-search eltd-search-fade,eltd-side-menu-slide-from-right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

WIJ BRENGEN ITALIË TOT BIJ U THUIS, VOLLEDIG OP MAAT VAN UW PERSOONLIJKE WENSEN.

Een diner aan huis of op kantoor of in uw achtertuin. Wij helpen u graag om u en uw gasten in de watten te leggen

Hoe gaan we te werk

Voor amper 100 € per persoon (vanaf een minimum van 600 €) komt de topchef aan huis om u te verblijden en verrassen met authentiek 5 gangenmenu van culinair lekkers.
Elk gerecht zal van de nodige commentaar aan tafel voorzien worden door de chef himself.
U hebt steeds de keuze uit zes menu’s(link) opgebouwd rond seizoensproducten. Uiteraard zijn ook enkele van de voor u bekende gerechten van de Spiga-menukaart te bestellen. Voor meer info KLIK HIER

Als u contact heeft opgenomen met ons maken wij een offerte naar uw wensen.

Indien u met deze offerte akkoord gaat komen wij, na afspraak met u, even langs om de details door te nemen en het “werkterrein” te verkennen. Nadien wordt er door ons 30% voorschot aangerekend per overschrijving.
Deze storting uwentwege is de definitieve reservatie.
De dag zelf komt de kok 1,5 voor uw gasten arriveren ter plaats

Prijzen  VIP Catering aan huis met kok en kelner

100€ per persoon (minimum 600€)
Vrij –zaterdag en feestdagen (minimum 800€, kelner inbegrepen)
24/12-25/12-31/12-01/1-14/2 (minimum 1200€, kelner inbegrepen)

…Inbegrepen:

  • Kok bij u aan huis ,
  • (1,5 u voor aanvang diner.- tot max 3 uur na aanvang diner aanwezig, extra uur a 30 e p/uur)
  • Service voor uw menu (bestek,borden,tafel-linnen, linnen servietten)
  • Vervoer in een straal van 20 km gratis.
  • 2 soorten huisgebakken brood (smaken overeen te komen met u)
  • Water Bruis / Plat (0,70 l per 2 personen) + Glazen
  • Tris van Siciliaanse Olijfolie Planeta (koude persing)
  • Enige bloemige tafeldecoratie (bloemstuk)
  • Peper / zout Peugeot
  • Vanaf reservatie van  8 personen beschikt u voor 3 uur  over een kelner.

…Niet inbegrepen:

  • Wijnen
  • Glaswerk voor wijnen (kan gehuurd worden a 3 € per glas wit/rood)
  • U kan uiteraard ook uit ons (Spiga) gamma wijnen kiezen aan voordelige prijzen
  • (met wijnglazen inbegrepen
  •  Grappa of digestiven + glaswerk
  • Wijnadvies van Sommelier Gianluca Di Taranto= Wijn huwen bij uw gerechtkeuze en aankoopadres (aan horecaprijzen) per menu .éénmalig 80€
  • Prijzen zijn incl. BTW

Onze menu's

U kan aangeven wat u wil en desgewenst zelf uit de gerechten een menu samen stellen.
Al onze menu’s zijn MET Foccaia en Pugliese Filonebrood inbegrepen.

  • Amuse Koud
  • Amuse Warm
  • Tartare van Kingkrab, gegratineerd krabpoot met tijmboter, quenelle van gedroogde tomaten
  • Pasta spiga met truffel & ricotta, créme van granapadono, truffelvlokken
  • Kalfsoester “alla Rossini” met velouté van ganzenlever, geroosterde asperges, pasta met chianina
  • Pré dessert
  • Souflé van witte Chocolade, soepje van rode vruchten, citroenverbhena
  • “Biscottini”
  • Amuse Koud
  • Amuse Warm
  • Sashimi van tonijn, tempura van asperges, pesto van rucola en verse burrata uit Puglia
  • Verse pasta met venkelworst soepje van borlotierwten paprikaolie en gemarineerde venkel
  • Lamsnootjes, velouté van notenmosterd & rozemarijn, zalf van pompoen, romanesco, pasta cépes
  • Pré dessert
  • Dame “Rossa” vanille roomijs met verse aardbeiencoulis, krokant van caramel
  • “Biscottini”
  • Amuse Koud
  • Amuse Warm
  • Gegratineerde kleine pijlinktvis gevuld met pesto van zeevruchten en koriander, caponata van zomergroenten
  • Risotto “Vialone”Vongole verace,basilicum
  • Involtini van kalfsoester gevuld met ragù van chianina,Marsala archiduc & porcini, rozemarijn aardappeltjes
  • Pré dessert
  • Moulleux van lopende chocola met ijs van “fior di latte” rood bosfruit
  • “Biscottini”
  • Amuse Koud
  • Amuse Warm
  • Vitello al Tonato Piëmontese Fassone,truffelvlokken
  • Pasta amatriciana met verse venkelworst Pachino kerstomaat,marjoleijn en peperonchino
  • Kalfszwezerikken, agrodolcesaus, caponata van seizoensgoenten, pasta met cépes
  • Pré dessert
  • Baba à la limoncello in een soepje van vanille met myrtille bosvruchten
  • “Biscottini”
  • Amuse Koud
  • Amuse Warm
  • Fritto van gevulde Courgettebloemen met ricotta
  • Pasta spiga met truffel & ricotta, créme van granapadono, truffelvlokken
  • Op vel gegaarde Zeebaars met gerookte pachino tomaten, rucolla verse pasta met palanteria kapers en tonijn
  • Pré dessert
  • Sabayon met marsala en verse vruchten
  • “Biscottini”
  • Amuse Koud
  • Amuse Warm
  • Tartare van Kingkrab, gegratineerd krabpoot met tijmboter, quenelle van gedroogde tomaten
  • Pasta spiga met truffel & ricotta, créme van granapadono, truffelvlokken
  • Kalfsoester “alla Rossini” met velouté van ganzenlever, geroosterde asperges, pasta met chianina
  • Pré dessert
  • Souflé van witte Chocolade, soepje van rode vruchten, citroenverbhena
  • “Biscottini”
Eindejaarsfeesten

Laat je inspireren door foto’s van onze heerlijke gerechten.

E-mail(verplicht)

Datum

Adres

Gemeente

Aantal Menu's
x Menu 1
x Menu 2
x Menu 3
x Menu 4
x Menu 5

Piacere Mi Presento…

Eerst runde Francesco de zaak zonder in de keuken te staan en legde hij zich vooral toe op zijn taak als sommelier. Om dat zo goed mogelijk te doen trok hij van het begin van de jaren negentig vier of vijf keer per jaar naar Italiaanse wijnboeren om zijn klanten steeds het beste van het beste te kunnen uitschenken. Francesco logeerde bij de wijnboeren; oogste met hen mee en gaf zijn ogen en zijn smaakpapillen de kost. Na al die jaren heeft Franco een mooie portofolio opgebouwd met warme vriendschappen van Trentino tot Sicilië.

Uiteindelijk belandde Francesco toch zelf achter de potten. Helemaal alleen. Vermits Francesco de lat voor zichzelf altijd hoog legt trok hij meteen weer naar De Laars om er de kneepjes van het chef-vak van de allerbesten te leren. Francesco raakte alzo bezeten van het Slow Food Presidio principe en werd verliefd op artisanaal koken. Geen gerecht in de Spiga d’Oro of het is gecreëerd met basisproducten van de allerbeste kwaliteit geworteld in de eeuwenoude overheerlijke pure Italiaanse gastronomische traditie. Dé basis van kwaliteit is immers het basisproduct, la prima materia.

Francesco geeft graag kennis door en vindt het dan ook heerlijk als die doorgegeven kennis een nieuw leven begint te leiden. Gallina vecchia fa buon brodo! Van een oude kip kun je goede bouillon trekken, toch? Zo zette zoon Gianluca zijn eerste stappen in het restaurantleven in de Spiga d’Oro; raakte gepassioneerd door wijnen; stortte zich volop op de wijstudie en is nu sommelier in het overbekende The Jane. Dochter Selina – is aan een soortgelijk traject begonnen. En echtgenote Aline – gastvrijheid is haar natuur! – is Francesco’s steun en toeverlaat in de zaal.

Vandaag vind je Francesco – “God wat ben ik blij een Italiaan te zijn!” – of achter de potten of in il bello paese. Meermaals per jaar trekt hij met zijn klanten op ontdekkingstrip naar Piemonte, Toscane of Friuli. Niet alleen om steeds maar weer nieuwe wijnen, gerechten, bereidingswijzen en producten te leren kennen, maar vooral ook om zijn klanten de echte culinaire kracht en pracht van zijn thuisland te laten ontdekken. Stilzitten is aan Francesco immers niet besteed. Chi dorme non piglia pesci, wie slaapt, vangt geen vis. Op Francesco’s culinaire trips gaat het dus om prendere due piccioni con una fava – letterlijk: twee duiven vangen met één tuinboon. Je slaat als je meereist met Franco altijd twee vliegen in één klap: het overheerlijke Italië én haar keuken.

Wie het genoegen heeft meermaals in Spiga d’Oro te tafelen of al eens meegeweest is met Francesco op één van zijn culinaire trips weet dat de kans op genieten een absolute zekerheid is!
Francesco is die andere Italiaan. Niet de man die gaat voor platgetreden paden, maar net de klant de authentieke regionale Italiaanse producten en gerechten wil serveren. Het echte regionale Italië op uw bord en in uw glas, dat is het enige devies! En dat altijd begeleid met een vrolijke glimlach of zwans!

Meer informatie of een offerte op maat voor een diner bij u thuis, een gastronomische zakenlunch op kantoor Contacteer ons vrijblijvend.