Allerliefste dame/heer,

Eerst en vooral hartelijk bedankt voor uw aankoop en het daarbij horende vertrouwen dat u daarvoor stelt in mezelf, Gianluca. Vanzelfsprekend hoop ik van harte u niet teleur te stellen met uw aankoop en nét daarom vond ik het ook erg belangrijk om bij elke wijn van uw gloednieuwe six-pack een bijhorende “sheet”aan te maken zodat u ook exact weet wat u opent & degusteert (drinkt :)) Het is mijn overtuiging dat wat achtergrondinformatie en enkele anekdotes de beleving van de wijn alleen maar kunnen optimaliseren!

Deze sheets heb ik zelf opgesteld uit persoonlijke ondervindingen en bevindingen. Verwacht je niet aan een hele hoop analytische technische details zoals totale zuurtegraad, pH en het exacte aantal gram restsuiker, maar eerder een losse, speelse en vlot leesbare “fiche” met enkele leuke anekdotes over de regio, producent en/of wijn. Want dat is uiteindelijk wat wijn hoort te zijn, naast lekker en vlot drinkbaar: fun!

Betreffende de selectie van de wijnen an sich: ik heb een selectie opgesteld van verscheidene wijnsuppliers, verschillende wijnregio’s en verschillende druiven. Was deze selectie lukraak en natte-vinger-werk? Nee, verre van! Ik heb een selectie gemaakt van de wijnen dat ik zelf momenteel met véél plezier zou openen en nuttigen met vrienden en/of familie tijdens de zomermaanden, dus ik sta 100% garant voor deze keuze

Geniet ervan, en laat het zeker niet na om uw ongezouten mening te delen met me ( gianluca@spigadoro.be).
Tsjintsjin!

SORRY DEZE SIXPACK IS UITVERKOCHT ……nieuwe volgt dra

8516 woorden, 6 kleppers van wijnen, 1 box filled with joy: dat voor de bodemprijs van 145 EUR!
Bedrag cash te betalen bij afhaal in Spiga d’Oro of over te schrijven op rekening nummer

-2018 Polveri della Scarrupata, Nanni Copè

-2018 Vigneto Sant’Eusanio, Valle Reale

-2018 Pian del Ciampolo, Montevertine

-2016 Le Lucciole Riserva, Chiara Condello

-2015 Bricco del Bosco Vecchie Vigne, Giulio Accornero

-2018 Ben Ryè, Donnafugata

Have a question?

© Concept en realisatie door Assoued Design